the beatles

I wanna hold your hand
Because they nailed it.
That's what everyone wants.
Not 24/7 hot wet sex. Not a marriage that lasts a hundred years. Not a Porsche or a million-dollar crib.
No.
They wanna hold your hand.
They have such a feeling that they can't hide.


- Nick and Norahs infinite playlist


bastu + mys + mat + vänner + film + godis = bra











++++++++

confessions of a broken heart




tuesday break my heart





utanför fönstret..
Jag har haft en stillsam morgon med många tankar, så kanske inte jättestillsam trots allt! Men den här tisdagen blir nog en bra dag, precis som många andra tisdagar! :)

Men... sitta inne och lyssna på mysig musik vs. gå ut till bussen i snöstormen??
Det är ju lockande att sitta kvar hemma..


den här bilden är tagen för precis ett år sedan..  snyggo!

helgens..

helgens bästa: hm.. allt med helgen! typ hälsö och grejer! ;D

helgens värsta: .... det fanns inget dåligt, jag var bara tvungen att skriva med det ^^

helgens lyckligaste: känslan när jag insåg att jag inte skulle behöva gå (!) till Linnéas stuga (det var minst 1,5 kilometer och jag var kall och hade ont i fötterna, haha) med andra ord när bussen kom.. sorgligt men sant xD

helgens godaste: chockladmousse med crisp för fan... eller tacos.. eller frukost.. eller allt godis.. fan jag vet inte.. mat är gott!

HELGENS OUTFIT!!!



fast nä.. bär tas med en nypa salt.. det känns inte som min stil att visa dagens outfit.. kanske för att jag inte har värsta stilen.. xD

världens bästa fönster



Är inte det här fönstret typ det mysigaste ever?? Jag tycker det ser supermysigt ut i alla fall :)

Det är inte mitt fönster, tro det eller ej!

hepp knäpp måndagsdepp

Jag brukar alltid vara glad! Alla dagar. Inga klagomål ^^ Idag har jag nog någon slags svacka eller något. Är inte alls lika pepp som jag brukar och är lite nedstämd. Det är skolan som spökar tror jag, känner mig lite stressad och pressad, pressad att alltid kunna prestera på topp, ibland är inte ens bästa nog, tyvärr. Så för mig blir det väldigt jobbigt när jag misslyckas med någonting för att jag är så van vid att alltid lyckas om jag vill. Oj oj oj, vad i-landproblem det här låter, nu får jag nästan lite ångest över att jag tänker publicera det här för att det är så onödigt babbel som ingen bryr sig om när det finns människor som har det Tusen gånger värre, men ibland måste man ju faktikst få ha dåliga dagar, eller?
Det är då man verkligen uppskattar alla andra dagar när man verkligen är Glad :)

Jaja, jag behövde nog skriva av mig lite trots allt!


söndagskaffe

idag är det fars dag och far är inte hemma, LYCKAT!

fast jag gillar i och för sig inte fars dag, eller inte mors dag heller för den delen.. ^^ så var det med det.

snö



ni fattar??!?!

ttela idag..


"om det varit sj som regisserat "unstoppable" i stället för  Tony Scott hade premiären blivit uppskjuten till i mars och filmen vara åtta timmar lång. Men man hade i alla fall fått gratis kaffe efter sju"

Hahaha så här står det i ttela idag.. jag typ började gapskatta, liksom det är en recension av en film och så kommer det här helt plötsligt.. tyckte det var rätt kul alltså xD
Heja sj!


youtube.COM?!

Hahahah det här är vad som kommer upp när jag försöker gå in på youtube.. jag dör av skratt, så jäva sött.. APOR... hahhaha.....


"Tyvärr, något gick fel.

Vi har skickat ut ett team med välutbildade apor som kommer att lösa problemet."


mitt hälsosamma liv

idag har Agnes ätit följande:
Frukost ( braaa där! frukort är bäst förresten)
Skollunch
En chokladgrej (lion)
Två chokladbollar
Chokladmousse
Antal grönsaker: eh.. två skivor gurka..
Antal frukter: 0,3 ( en tugga på en kiwi)

Planerar jag att äta något mer idag? Typ inte.

Heja Agnes!
Välkommen till hälsan liksom ;)


happy halloween!

... i efterskott litegrann, men vad gör det?









ps. jag firar inte halloween egentligen.. xD

it's time to face the music i'm no longer your muse





ja, jag gillar mig, jag gillar photoshop och jag gillar att ta fjortisbilder då och då! hahhaha :D


lättroad.nu ?

igår var jag väldigt... trött? Ja, trött kan man kalla det, och lite hög på socker (MUMS)
Då hade jag och min kära bror SÅHÄR kul
|
|
v
(missbildad pil)


(det var roligare än vad det ser ut)
Jag har ett filmklipp som jag skulle vilja lägga in också, men jag vet inte hur man gör.. hjälp någon?! :D


craaazzzy

We keep all our promises, it will be us against the world








jag blir så ledsen


hm fel håll på bilden men men..
det står i alla fall "han fastnade i kugghjulet". Det var alltså en kille i Mongoliet som hade fastnat mellan två kugghjul i en tegelstensfabrik när han jobbade. Först och främt, hur faaaan är det möjligt? Hur kunde det FÅ hända och hur tusan lyckades han??? Vem fan förtjänar ett sånt riskabelt jobb? FASTA I ETT KUGGHJUL!! Jag mår fan illa alltså, så jävla vidrigt. Hur kan man tillåta folk att jobba under sånna omständigheter? Sånt där ska Inte kunna hända. Fy fan.

Sen häpnade jag igen när jag såg nästa rubrik.

320 FUCKING PERSONER! Det dör 320 personer PER DAG i Kina under arbetet. Det är Inte riktigt okej alltså. Och det är i fabriker där de antagligen tillverkar saker som ska säljas till västvärlden. 320 pers! Fattar ni hur mycket det är per dag?! I Ett land. När det sker ETT dödsfall i Sverige blir det kalabalik, och visst är det hemsk, självklart, men här är det 320 på EN DAG! Tänk dig hur många människor som förlorar sin man, sitt barn, sin fru, eller sin bror eller dotter VARJE DAG!
Det bor flest männiksor i världen i Kina men ändå, ingen ska behöva arbeta under sådana omständigheter, eller tycker du det? Är det okej att bli fastklämd i ett kugghjul när du jobbar? Eller hade det varit okej om 320 av dina arbetskamrater dog per dag? Jag blir så arg och frustrerad för att det är så svårt för Mig att förändra detta... Men usch. Och det bor väldigt mycket människor i till exempel USA också men jag har en känsla av att det dör inte 320 (!) personer om dagen där. Att männiksor som arbetar under dessa omständigheter bara tjänar kanske 15 kronor i timmen gör mig ännu argare.

Jag blir så ledsen...  
och förresten, killen som blev fastklämd överlevde, han blev räddad efter tre timmar och fördes akut till sjukhus. Hans läge är kritiskt.


movietime

idag har varit/ är en riktig film dag.. men på något sätt har jag faktiskt lyckats att vara social också ^^ det känns bra. Jag älskar lov. På något sätt känner jag mig väldigt effektiv, hahah ja, det måste vara något fel på mig!


först såg jag på dear john, som faktiskt var rätt mysig, men väldigt typisk eftersom att den är skriven av nicholas spark, hahah.. men ändå sevärd!



Sen såg jag på bio, the social network, också en väldigt bra film, jag undrar fortfarande om historian är sann eller inte men jag tror fan det ^^



och nu ska jag se på den här filmen, som jag inte har någon kommentar om än eftersom att jag inte har sett den än xD haha...

peace!

bilder ifrån google

RSS 2.0